Grito Vacío
this site the web

jueves, 29 de septiembre de 2011

Jo somie...

Lluitar avançant per a aquest món que està podrit per la corrupció. La ficció a ocupat el lloc de la realitat. En aquesta obra el bons es convertiren en roïns. Perdre però mai agenollar-se davant de rates amb corbates. Ens ha de tenir por, som les males herbes, monstres que comencen a créixer de forma inaturable.

Somiar amb la lliberta, ser la llum que us guien per aquesta fosca nit. Som veus del passat que han lluitat per a emportar-nos tots els mals d'aquesta maldita realitat inventada per mentiders. Ser monstres, ser pluja que cau inaturable. Ser per a deixar de ser, la ment torna a estar per a desaparèixer. Retornar a refer el camí ja fet. Recordar velles ferides de guerra i amor; sentir el foc córrer per dintre teu i fondre totes aquelles cadenes que abans et mantenien al terra aturat. Sentir que les ales desafien el vent, que cridar fort es significat d'ofendre al món. Ser el rebel que lluita per un món més lliure, que lluite per a portar un canvi, per a portar una nova historia que contar als nostres fills.

Inclòs sabent que aquest rebel perdrà, inclòs sabent que serà mentida, inclòs sabent que ja no serà ningú, almenys a mi m'ha donat un motiu per a lluitar. Seré el pròxim en lluitar contra l'estat....

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies